Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ADOBE CAPTIVATE


Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος!!!!
1)Αυτόματη οθόνη εγγραφής με καταταγραφή όλων των κινήσεων.

Automatic screen capture with smart full motion recording

2) Multi- or single-mode εγγραφής για την απεικόνιση της οθόνης

Προσομοίωση ενός πραγματικού περιβάλλοντος ενός προγράμματος, περιλαμβάνοντας την περιγραφή της διαδικασίας, εξομοίωσης των βημάτων, συνδιασμένα σ'ένα ευχάριστο περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, ξεκούραστο και εύκολο στην χρήση.

3)Αυτόματη αντγραφή εφαρμογών του διαδικτύου.
Μόνο Microsoft Internet Explore.
4)Εισαγωγή επεξηγηματικών τίτλων.

Οι τίτλοι αυτοί βοηθούν, κατευθύνουν και εξηγούν στον εκπαιδευόμενο τι να κάνει, τι να προσέξει και γενικά. Μπορούν να μορφοποιηθούν κατάλληλα για το γούστο κάθε tutor.

5)Ύπαρξη βιβλιοθήκης

Είναι δυνατόν να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν τα video γενικά τέτοιες εφαρμογές. Μπορεί ο κατασκευαστής να επέμβει άμεσα και να τα αναβαθμίσει προσθέτοντας καινούρια.

6) Εγγραφή ήχου και σύνταξη κειμένου.

Audio recording with preview


7)Δίαταξη στοιχείων σαν σε πίνακα
Κάθε διαφάνεια μπαίνει σε μια σείρα και προβάλλεται έτσι. Ομαδοποιούνται, και κάνοντας διπλό κλικ είναι δυνατόν να επεξεργαστούμε κάθε διαφάνεια ξεχωριστα.

8)Χρήση προτύπων.

Με την χρησιμοποίηση των προτύπων μπορεί κάποιος να μειώσει κατά πολύ τον χρόνο δημιουργίας ενός μαθήματος elearning. Kι αυτό γιατί πολλά χαρακτηριστικά είναι ήδη ρυθμισμένα και τοποθετημένα στην υπάρχουσα φόρμα.

9)Εισαγωγή αρχείων Microsoft PowerPoint (ppt)

Τα αρχεία Microsoft PowerPoint μπορούν να μετατραπούν σε SWF αρχεία, διατηρώντας τα κινουμενα σχέδια σαν χαρακτηριστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: